Íme a 2020-as Glamour Women of the Year jelöltjei

Nőnek lenni büszkeség – vallja a GLAMOUR magazin, melynek apropóján minden évben megrendezik a GLAMOUR Women of the Year gálát, ahol hét kategóriában díjazzák a leginspirálóbb magyar nőket. A jelöltek között olyan ismerős nevek is szerepelnek, mint Király Linda, Gera Marina, Apró Anna, Illés Fanni és Babos Tímea. Ám vannak olyanok is, akiket nem először ért a megtiszteltetés, hogy esélyesek legyenek a magazin által létrehozott nívós díjra: Trokán Nóra, Cakó Kinga, Tóth Melinda és Bertóty Eszter.

Immár tizenkét éve, hogy először megrendezték a GLAMOUR Women of the Year gálát, melynek sikere nemhogy töretlen, de azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvend és minden évben több száz résztvevő előtt adják át a díjakat a munkájuk terén elismert nőknek. Minden egyes kategória jelöltjei mögött nagyon sok munka és energia van, melynek köszönhetően sikeres és befolyásos nőként tekint rájuk a közönség. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is az olvasók szavazhatják meg, hogy ki a leginspirálóbb a számukra, tehát ki legyen az egyes kategóriák nyertese.

A 2020-as GLAMOUR Women of the Year kategóriák és jelöltjeik:

Divattervezők

Cakó Kinga CAKO, Joó Beatrix SENTIMENTS, Kerényi Virág VIRAG KERENYI, Tóth Melinda DAIGE, Varga Viktória VIKTORIA VARGA

Színésznők

Gáspár Kata, Gera Marina, Lovas Rozi, Trokán Nóra, Walters Lili

Énekesnők

Király Linda, Lábas Viktória, Péterfy Bori, Tamáska Gabriella, Szécsi Böbe

Vállalkozók

Apró Anna, Horváth Eszter SUGARSHOP, Kulcsár Edina BRAIDME&MORE, Majoros Zita PRINTA, Szalai Nóra 5PERC ANGOL

Sportolók

Babos Tímea, Illés Fanni, Márton Anita, Maráz Zsuzsa, Zsiga Melinda

Lakberendezők

Bertóty Eszter, Kincses Tímea, Pataki Lili, Járai-Szeglet Orsolya, Zámbó Tímea

Hősnő

Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója és kuratóriumának elnöke

 

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire 2020. március 18-án éjfélig lehet szavazni a http://woty.glamouronline.hu/ linken. A március 19-én este megrendezésre kerülő díjátadó gálát, pedig élőben közvetíti magazin a glamour.hu.

Facebook Kommentek