Kémesítve (2019)

Egész estés szórakozás, garantált nevetéssel


Walter Beckett egy igazi kis zseni, akit világéletében különcnek tartottak. Kiskorától kezdve különleges kütyüket talál fel és ez a lelkesedés felnőtt korában sem hagyja el. Lace Sterling a világ legjobb titkos ügynöke, aki a sikerétől el van szállva. Lace nem is tudja mekkora segítség számára Walter, míg egy váratlan fordulat miatt muszáj nem lesz együtt dolgozniuk, ami ha nem jön össze az egész világot veszélybe sodorhatja.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik (és viccesnek tartják) a galambokat, hiszen a fő humor alapanyagot ők adják. Lace Sterlingről nekünk egyből az Archer sorozat jutott eszünkbe, pont a film után beszéltük, hogy ez a mese gyakorlatilag egy gyerekeknek illő verziója volt. Felépítése a filmnek nagyon tetszett, jók voltak a fordulatok, jól kidolgozottak a szereplők. A látvány világ fantasztikus, gyönyörűen megrajzolt részek vannak benne. Karakterek kicsit karikatúra szerűre lettek tervezve. Összességében a tabuzz skálán mi 10/8 tabuzzt adunk a filmnek. 

🎥Rendező: Nick Bruno, Troy Quane

👨‍👩‍👧‍👦Szereplők: Will Smith (Lance Sterling), Tom Holland (Walter Beckett), Rashida Jones (Marcy), Ben Mendelsohn (Killian)

⏱️Hossz: 101 perc

🎞️IMDB: 6,0

🍅Rotten Tomatoes: 76%

 

Írta: Szanyi Lilla és Fábry László

Facebook Kommentek