Programok, amiket nem szabad kihagynod idén nyáron

Ezennel megnyitom a nyári szezont, ami rengeteg újdonságot – vagy már régen látott – dolgot rejteget magában az újra nyitásoknak köszönhetően. Cikk sorozatunk különböző események bemutatására hivatott, hogy ne unatkozz egy percig sem a szoba falai között.

HOLI PEACE

Szerintem nincs olyan aki, ne ismerné a holi színes forgatagát. Idén pedig a 10. alkalommal megrendezésre kerülő kisfesztivál még nagyobb bulit ígér, mint amit eddig megszoktunk. Mire számíts, ha még nem voltál? Rengeteg neves fellépőre, hihetetlen hangulatra, színes porral teli zacskókra, amit mindenki élvezettel dobál a társaira – és idegenekre is. Hiszen az utóbbi adja az egész program hangulatát!

Az esemény Budapesten a Kincsem Parkban kerül megrendezésre 2021.06.11-én.
Jegyek itt kaphatóak.

TÖRTÉNELMI LOVASJÁTÉKOK SÜMEGEN

Érdekel a történelem? A régmúlt eseményei? Akkor ez a program vonzó lehet számodra: látogass el Sümegre 2021. 06. 02 – egészen a nyár végéig és igazi hacacáréba lesz részed. Kóstold meg az eredeti középkori vacsorát, nézz meg egy lovagi tornát és nyerj betekintést a fegyvergyűjtemények tárházában.

Érdemes több napos programban gondolkodni, ha meglátogatjuk Sümeget, hiszen a váron kívül több látnivaló is van a térségben. A közelében található a Tapolcai Tavasbarlang, a Rezi Dínó és Kalandpark, a méltón híres Festetics-kastély Keszthelyen, a Balaton közelségéről nem is beszélve.

További információ és jegyek a lovasjátékokra itt.

TIHANYI LEVENDULA HETEK

Tihany nem csak a visszhangjáról lenyűgöző apátságáról és kilátásáról híres… hanem itt található szó szerint a levendula mennyország! Levendulás kézműves termékek, szedd magad akció, illetve programok, amiket a fesztivál kínál. Ismerd meg Tihany történetét és mellette érezd jól magad.

A levendulafesztivál 2021.06.19-07.04. között kerül megrendezésre. Jegyek és részletes program itt található.

A levendulán kívül, ha tehetitek kóstoljátok meg a helyi borokat, főleg vörös és fehér borokkal találkozhattok majd. Ajánlani tudjuk a tihanyi merlot, a kékfrankost és a zweigeltet!

 

Cikksorozatunk ezennel nem áll meg, egész nyáron hozzuk nektek a jobbnál jobb programokat, érdemes lesz figyelni a Tabuzz oldalát! 😊

Írta: Szanyi Lilla

Facebook Kommentek