The Spy

Kép: Netflix

Bár hazánkban a Netflix annyira nem elterjedt,  mint tőlünk nyugatabbra, de az ehhez hasonló sorozatokkal jó úton járnak ahhoz, hogy ezt a torrentcsászár nemzetet is előfizetésre ösztönözzék.

Idén a Netflix táján elkezdett valami mocorogni. Januártól kezdve egyre több magyar nyelvű “Netflix original” sorozat és film kerül fel és még ennél is gyakrabban bukkanhatunk magyar feliratokra. A The Spy egy igaz történeten alapló drámasorozat, ami magyar nyelven is elérhető, sőt sok ismerős helyszínre is felfigyelhetünk benne. (+ egy Magyar színésznőre is!;) ) A főszereplő Sacha Baron Cohen, aki a tőle szokatlan komolyságú sorozatban méltón helytállt. Aki szerette az eddigi munkáit (Borat, A diktátor, Agyas és Agyatlan, Brüno ..stb) annak az első pár perc szokatlan lesz, de a színészi képességeit tükrözi, hogy fél óra múlva már el is felejtjük a múltban hozzátársított karaktert.

kép: Netflix

Szerintem egy nagyon érdekes, az élet által írt forgatókönyvön alapuló, igazán igényesen kivitelezett sorozat lett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti Sacha munkásságát/ a kémtörténeteket/ az igaz történeteket/ és/vagy már megunta a hétköznapi limonádé sorozatokat.

🎥Rendező: Gideon Raff
👨‍👩‍👧‍👦Szereplők: Sacha Baron Cohen , Hadar Ratzon Rotem , Noah Emmerich, Nassim Si Ahmed
⏱Hossz: 6x~50perc
🎞IMDB: 7,8
🍅Rotten Tomatoes: 84%
Tabuzz: 8/10

Facebook Kommentek