A tökéletes bokszzsák otthonra! Vélemény 1 év után

Az európaiak egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a küzdősportok iránt, sokan otthon is szeretnének edzeni, de nem mindenki engedheti meg magának a hagyományos bokszzsákok felszerelését. Én is így voltam ezzel, amikor rábukkantam a MAXXUS XXL álló bokszzsákra, ami egy év használat után teljes mértékben meggyőzött a minőségéről és strapabírásáról.

Ez bokszzsák kiválóan bírja az erőteljes ütéseket és rúgásokat, legyen szó low kickről vagy high kickről. Homokkal telt állapotban akár 160 kg-ot is nyomhat, ami garantálja, hogy stabil marad, bár a homok betöltése kissé macerás lehet a kis nyílása miatt (+ CSAK száraz és apró szemű homokkal próbálkozzatok! A kissé nedves is megakad és esélytelen megtölteni). Alternatívaként vízzel is megtölthető, ekkor 140 kg-os súllyal szintén megállja a helyét. Én inkább ezt javaslom, így a későbbiekben jobban tudjátok mozgatni. +1 tipp: mivel nem valami jó a fogása és ezáltal a 70kg bitang nehéz pláne úgy, hogy a tetején ne menjen ki a betöltött víz, lehetőleg ott töltsd be, ahol használni fogod és ne tervezz be lépcsőzést vagy hasonló mutatványokat 😀

Standboxsack  XXL
A termék Németországból 9 euróért szállíttatható házhoz. Én egy akció keretében 50%-kal olcsóbban, 300 euróért szereztem be, ami figyelembe véve a kínált minőséget, rendkívül kedvező ár. Én rengeteget néztem utána és a jóval silányabb minőségű fele annyira strapabíró és vagy magasságú/súlyú zsákok is otthon 150.000-től kezdődnek, de inkább 200.000 körül vannak. Összességében, ha otthoni edzésre keresel megbízható és strapabíró felszerelést, a MAXXUS XXL álló bokszzsák szerintem a tökéletes választás. Már egy éve gyűröm, de alig látszik rajta (persze nem vagyok egy Francis Ngannou, de pár zsákot már elhasználtam az évek során, szóval van benne tapasztalatom). Ha többet szeretnél tudni, itt van pár specifikáció és a link. Ha lenne róla valami kérdésed írj a tabuzz Instagram oldalán üzenetet!

  • teljes magasság: 195 cm
  • ütközési magasság: 160 cm
  • állvány magassága: 35 cm
  • átmérője: 80 cm
  • töltési tömeg vízzel: 140 kg
  • homokos töltet tömege: 160 kg

MAXXUS XXL

Itt van pár videó, hogy lásd milyen a kilengése:

Facebook Kommentek