Forbes Power Women’s Summit 2024 Budapest

Milyen is a női erő ma Magyarországon?

Kíváncsiak voltunk az idei Forbes Power Women’s Summit rendezvényre, különösen, hogy a szervezők ígérete szerint az  eseményen nincsenek tabuk sem pénzügyekben, sem karrierben, sem pedig szexualitásban. Az egynapos rendezvény Budapesten a Millenáris B,C,D épületében került megrendezésre 2024.04.03-án és előadóik, beszélgető partnereik között számos sikeres, erős és példamutató nőt vonultatott fel, többek között például Karikó Katalin kutatóbiológust (élőben online), Ráskó Eszter humoristát, Bibók Bea szexuálpszichológust, Durica Katalin írót, Borbély Alexandra színésznőt és Lubics Szilvia ultrafutót. Természetesen voltak inspiráló férfiak is, de épp úgy mint a nézők között, a nők voltak nagy többségben.

A beszélgetések két színpadon (Rising Power és Az egészséges Én Színpad) zajlottak és mivel voltak átfedések nem tudtunk mindenhol ott lenni, de igyekeztünk a lehető legtöbbet meghallgatni.

Részletes program és az összes előadó itt: https://forbes.hu/esemenyek/forbes-uzleti-fesztival/2024-forbes-power-womens-summit#program

Néhány előadás ill. beszélgetés különösen érdekes volt, mint például a kétszer is előadó Buda László pszichiáter  „Egészséges nő 2024-ben” és „Térkép a testi-lelki harmóniához” című előadásai, „ A szexről lehet szabadon beszélni. Érdemes is” címet viselő beszélgetés Bibók Bea szexuálpszichológussal, Havas Dóra gasztrobloggerrel és egy kifejezetten nőknek szánt szexuális segédeszközöket forgalmazó üzlet alapítójával Dobó-Nagy Fannival, valamint az „Alkohol a családban” című beszélgetés Görög Zita modellel és Kovács András Péter humoristával.

Különleges és elég szokatlan élmény volt ennyi nővel közösen tölteni a napot, de inspiráló és jó dolog, hogy van egy fórum, ahol sikeres nőtársaink megoszthatják velünk történeteiket és tapasztalataikat.

Facebook Kommentek