Campus FesztiválON! Jövőre, ugyanitt!

Rekordokat döntött a jubileumi 15. Campus Fesztivál, amely vasárnap reggel ért véget, és több mint 118 ezer látogatóval zárt, ezáltal hazánk legnagyobb, magyar közönséget vonzó fesztiváljává nőtte ki magát. A legnagyobb érdeklődést olyan előadók keltették, mint Robin Schulz, Azahriah, a Tankcsapda és Dzsúdló. Azonban itt mindenki megtalálja a maga kedvencét. Nagy örömömre itt olyan nevek is helyet kapnak, akik a legtöbb hasonló méretű fesztiválon nem.

A fesztivál elhelyezkedése még mindig a legjobb a fesztiválok között! Sok fa által biztosított az árnyék és a jó levegő, de a Stadion miatt normális mosdók is a rendelkezésedre állnak. A Debreceni Egyetem által megálmodott Egyetem Tér és a Civil Falu is nagy népszerűségnek örvendett. A fesztivál társadalmi felelősségvállalást is vállalt, ami által több mint 11,6 millió forint is összegyűlt jótékony célra.

Lehet, hogy pop art erről: plakát, radar és szöveg

Egy biztos, a következő Campus fesztiválra mi már most bebiztosítottuk a jegyünket! Nektek is azt javasolom, hogy még most csapjatok le a baráti árú early bird jegyekre!

Jövőre 2024. július 17 és 21 között ott találkozunk! 😉

jegyek: https://jegy.campusfesztival.hu/

Facebook Kommentek