Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság – Filmajánló

Minden idők egyik legkarizmatikusabb kandúrja ismét vászonra lép, mégpedig olyan üdeséggel és könnyedséggel, mintha az első szóló filmje óta eltelt 11 év egy csettintés lett volna. Antonio Banderas ismét sikerrel ölti magára Csizmás karakterét, aki egyszerre ragyogó kalandor és elbűvölő nőcsábász, de mégis elviselhetetlenül aranyos, amikor egy pohárból tejecskét nyalogat.

“Az utolsó kívánság” nemcsak az eredeti, Oscar-jelölt 2011-es “Csizmás, a kandúr” csillagaihoz ad hozzá, de olyan nevekkel bővül, mint Salma Hayek Pinault, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone és John Mulaney, akik mélységet hoznak a játékos kalandba.

A film látványvilága káprázatos, tele részletgazdagsággal és ragyogó színekkel. A történet szerint Csizmás egy nagyszabású mulatságban vesz részt, de hamar menekülnie kell, amikor rájön, hogy az utolsó kilenc élete is veszélyben van a Nagy Gonosz Farkas miatt. A menekülés során különleges barátra talál, egy Chihuahua kutyára, Perrito-ra, aki olyan szívvel-lelékkel van megformálva, hogy ellopja a show-t.

Amikor régi szerelme és riválisa, Kitty Softpaws visszatér, a három hős egy mágikus csillagot keres, hogy visszaállítsa Csizmás kilenc életét. Az út során azonban nem csak a csillagot hajszolják, hanem olyan karakterekkel is találkoznak, mint Aranyhaj és a három medve, akik immár egy veszekedős, kokney akcentusú bűnszövetkezetként működnek.

A “Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság” nem csupán egy kalandos történet, hanem fontos üzeneteket is közvetít önzetlenségről és csapatmunkáról, mindezt olyan módon, hogy a néző sosem érzi magát a tanulságok alá nyomva.

Röviden: Ez a film nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is garantált szórakozást nyújt.

A skyshowtime-on megnézhető angolul és magyarul egyaránt.

🎥Rendező: +

👨‍👩‍👧‍👦Szinkronok(eredeti):

⏱️Hossz: 102 perc

🌊Műfaj: Animácó, Akció, Kaland, Vígjáték

🦝Kritikát írta: Tabuzz

Facebook Kommentek