Ilyen volt a Campus 2022-ben!

Idén 116 ezren látogattak el a Campus Fesztiválra, így már közel sem lehet “kicsinek” nevezni, mint ahogy 3 éve az első cikkben tettem. A fesztivál kialakítása még mindig az egyik legjobb, hiszen viszonylag kis helyen, sok fával és zöld résszel együtt, rengeteg jól elkülönített színpad található, így biztosított, hogy mindenki a saját zenei ízlése szerint tudja jól érezni magát.

A Campus fesztivál történetében először csütörtökön, amikor Tiësto lépett fel, még a megtelt tábla is kikerült a kapukra. Bevallom őszintén, nekem a Campusban pont az tetszett, hogy nincs akkora tömeg, így én amint megéreztem ezt az ember mennyiséget, rögtön elmentem a nagyszínpadtól… végül egy olyan kis buliban találtam magamat, ahol pár ember társaságával akkorát csapattam mint állat! Sőt a buli végére azért ott is összegyűlt pár száz ember, amiért nagyon hálás volt a fiatal dj, hiszen nem gondolta, hogy Tiësto helyett bárki is őt fogja választani.

A fesztivál fellépői kitettek magukért és magukba szívva a közönség szeretetét, hatalmas bulikat hoztak össze. Külön ki szeretném emelni Azahriah fellépését, hiszen akkora fejlődést mutatott a tavalyihoz képest, hogy ha így folytatja jövőre lehet még Majkát is letaszítja a trónról, pedig őt aztán szereti Debrecen közönsége!

A kemping minősége még mindig verhetetlen a többi fesztiválhoz képest. Az ott dolgozó takarító nénik beszélgetése is arról szólt, hogy itt mennyire rendesek az emberek és alig van szemét. A kempingben szinte csak árnyékos sátorhely van. A WC és zuhanyzó rendszerint takarítva van, így tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.

Összefoglalva: Debrecen még mindig csodás. Mivel a fesztivál szinte a város szívében van, így napközben mindenkinek van lehetősége Debrecent is bejárni. Szerintem még mindig ez a legjobb hazai fesztivál. Ha még nem próbáltad, jövőre ne hagyd ki, ott találkozunk!

Facebook Kommentek